Njoftime


E premte, 27 dhjetor 2013, ora 14:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR MBROJTJE DHE SIGURI

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për siguri në komunikacionin rrugor - leximi I. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.