Njoftime


E mërkurë, 9 janar 2013, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI PËR MBROJTJE DHE SIGURI

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për të huaj - leximi II. 
 
 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.