Njoftime


E mërkurë, 16 janar 2013, ora 11:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

Propozim i rendit të ditës:

1. Prezantim i platformës për aktivitete diplomatike të ambasadorit të sapoemëruar të Republikës së Maqedonisë në Mbretërinë e Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore, Jovan Donev;

2. Prezantim i platformës për aktivitete diplomatike të ambasadorit të sapoemëruar të Republikës së Maqedonisë në Mbretërinë e Spanjës, Sllobodan Çashule;

3. Propozim-ligj për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Serbisë për ndihmë juridike në lëndë penale dhe civile;

4. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për punë të jashtme - leximi I.   

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.