Njoftime


E mërkurë, 16 janar 2013, ora 11:00, Salla 3

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ujëra - leximi I;

2. Propozim-ligj për marrëveshje për transport në komunikacionin rrugor - leximi I;

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për transport në komunikacionin rrugor - leximi II;

4. Vendim i statutit për ndryshimin dhe plotësimin e Statutit të Agjencisë për Rregullim të Sektorit Hekurudhor (faza e parë dhe e dytë). 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.