Njoftime


E hënë, 21 janar 2013, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Propozim i rendit të ditës:

1. Program vjetor për punë të Agjencisë për Komunikime Elektronike për vitin 2013;

2. Propozim-vendim për lejim të programit vjetor për punën e Agjencisë së Postave për vitin 2013;

3. Shqyrtim i Raportit të Komisionit Juridik Ligjvënës.   

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.