Njoftime


E hënë, 30 dhjetor 2013, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E SHTATËDHJETESHTATË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 21.11.2013) (vazhdim i 6)

Rendi i ditës:

...

127. Propozim-ligj për ndalim të shfrytëzimit të simbolit të paraqitur në flamurin e Republikës së Maqedonisë para hyrjes në fuqi të marrëveshjes së përkohshme të nënshkruar ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Greqisë në vitin 1995 dhe flamurit që e mban këtë simbol, i parashtruar nga deputeti Ivon Veliçkovski - leximi I;

128. Propozim-ligj për amnisti, i parashtruar nga deputeti Ivon Veliçkovski - leximi I;

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.