Njoftime


E mërkurë, 25 dhjetor 2013, ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 72 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 23.9.2013) (vazhdim i 8)

Rendi i ditës:

...

38. Propozim-ligj i plotësuar për shërbime auditive dhe audiovizuele mediatike - leximi II;

39. Propozim-ligj i plotësuar për media - leximi II;

40. Kërkesë për dhënie interpretimi autentik nenit 196 të Ligjit për përmbarim, e parashtruar nga deputeti Vasil Pishev. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.