Njoftime


E premte, 20 dhjetor 2013, ora 11:20, Salla 1

SEANCA NR. 74 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 21.10.2013) (vazhdim i 10)

Rendi i ditës:

...

23. Propozim-ligj për realizimin e Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2014, me procedurë të shkurtuar;

...

40. Kërkesë për dhënie interpretimi autentik nenit 20 paragrafi 3 të Ligjit për veprim me objekte të ndërtuara pa leje, e parashtruar nga kryetari i Komunës së Shtipit;

41. Kërkesë për dhënie interpretimi autentik të neneve 13 dhe 14 të Ligjit për veprimtari radiodifuzive, e parashtruar nga deputeti Borçe Stavrov.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.