Njoftime


E martë, 14 janar 2014, ora 13:30, Salla 4

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 9.1.2014) (vazhdim i parë)

Rendi i ditës: 

...

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për privatizim dhe dhënie me qira të tokës ndërtimore në pronësi shtetërore - leximi I;

...

6. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për lojëra të fatit dhe për lojëra argëtuese - leximi I;

7. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për shfrytëzim dhe disponim me sende të organeve shtetërore - leximi I;

8. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për kryerje të punëve të kontabilitetit - leximi I. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.