Njoftime


E enjte, 9 janar 2014, ora 14:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për furnizime publike - leximi I;

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për eksproprijim - leximi I;

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për privatizim dhe dhënie me qira të tokës ndërtimore në pronësi shtetërore - leximi I;

4. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për marrje dhe transplantim të pjesëve të trupit të njeriut për mjekim - leximi I;

5. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për parandalim të dhunës dhe sjelljes së padenjë në ndeshje sportive - leximi I. 
 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.