Njoftime


E hënë, 13 janar 2014, ora 14:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR BUJQËSI, PYLLTARI DHE EKONOMI TË UJËRAVE

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për cilësi dhe siguri të plehrave, biostimuluesve dhe përmirësuesve të cilësive të tokës - leximi II;   

2. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për identifikim dhe regjistrim të kafshëve - leximi II.  
 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.