Njoftime


E hënë, 13 janar 2014, ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për mbylljen e procedurave të falimentimit të hapura në pajtim me Ligjin për barazim, falimentim dhe likuidim të detyrueshëm dhe Ligjin për falimentim - leximi II;

2. Propozim-ligj për marrëveshje jashtëgjyqësore - leximi II;

3. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për pronësi industriale - leximi II.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.