Njoftime


E enjte, 9 janar 2014, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për furnizime publike - leximi I;

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për eksproprijim - leximi I;

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për privatizim dhe dhënie me qira të tokës ndërtimore në pronësi shtetërore - leximi I.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.