Njoftime


E hënë, 13 janar 2014, ora 13:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR KULTURË

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për donacione dhe për sponzorime në veprimtaritë publike - leximi I. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.