Njoftime


E mërkurë, 15 janar 2014, ora 11:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 53 E KOMISIONIT PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për punësim dhe punë të të huajve - leximi I; 

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për punësim dhe sigurim në rast të papunësisë - leximi I;

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtje sociale - leximi I;

4. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për agjenci për punësime të përkohshme - leximi I. 

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.