Njoftime


E mërkurë, 15 janar 2014, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 36 E KOMISIONIT PËR SHËNDETËSI

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për barna dhe vegla ndihmëse mjekësore - leximi I.


Propozimi i rendit të ditës plotësohet me:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtje shëndetësore - leximi I.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.