Njoftime


E mërkurë, 15 janar 2014, ora 13:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 79 E KOMISIONIT PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për mbrojtje të dëshmitarëve - leximi I. 

Propozimi i rendit të ditës plotësohet me:

1. Propozim-ligj për ndryshimin e Kodit Penal - leximi I. 

2. Propozim-ligj për shfrytëzimin e të dhënave nga sektori publik - leximi I.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.