Njoftime

E hënë, 15 shtator 2014, ora 12:00, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 1 E KOMISIONIT PËR VETËQEVERISJE LOKALE  

Propozim i rendit të ditës:  

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për organizim territorial të vetëqeverisjes lokale në Republikën e Maqedonisë - leximi I;  

2. Propozim-strategjia për ndryshimin dhe plotësimin e Strategjisë për zhvillim rajonal të Republikës së Maqedonisë 2009-2019.    

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.