Njoftime

E mërkurë, 10 shtator 2014, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski" 

MBLEDHJA NR. 12 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET 

Propozim i rendit të ditës:  

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për revizion - leximi II;  

2. Propozim-ligj për rezerva të detyrueshme të naftës - leximi I.  

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.