Njoftime

E hënë, 15 shtator 2014, ora 10:00, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 13 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET  

Propozim i rendit të ditës:  

1. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për shitje të banesave në pronësi shoqërore - leximi I; 

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për privatizim dhe qira të tokës ndërtimore në pronësi shtetërore - leximi I.   

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.