Njoftime

E enjte, 11 shtator 2014, ora 12:00, Salla "Boris Trajkovski" 

MBLEDHJA NR. 14 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS 

Propozim i rendit të ditës:  

1. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për inspeksion sanitar dhe shëndetësor - leximi I;  

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për fekondim të ndihmuar biomjekësor - leximi I;  

3. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për shëndet publik - leximi I;  

4. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për nënprodukte me origjinë shtazore - leximi I;  

5. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për arsimin e të rriturve - leximi I; 

6. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për ndërprerje të shtatzënisë - leximi I;  

7. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për siguri në furnizimin me gjak - leximi I;  

8. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për studime të mjekësisë dhe përsosjen e vazhdueshme profesionale të doktorëve të mjekësisë - leximi I;   

9. Propozim-ligj për rezerva të detyrueshme të naftës - leximi I;  

10. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtje të popullsisë nga sëmundje ngjitëse - leximi I;  

11. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për marrje dhe transplantim të pjesëve të trupit të njeriut për mjekim - leximi I;  

12. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për shoqëri tregtare - leximi II;  

13. Propozim-ligj për parandalim, pengim dhe mbrojtje të dhunës në familje - leximi II;  

14. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për sport - leximi II;  

15. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ndërmarrje publike - leximi II;  

16. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për automjete - leximi II; 

17. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për revizion - leximi II;  

18. Propozim-ligj për mbrojtje dhe mirëqenie të kafshëve - leximi I; 

19. Vendim i Statutit për ndryshimin e Statutit të Universitetit "Shën Cirili dhe Metodi" në Shkup - faza I;   

20. Propozim-ligj për shpalljen e Qendrës së Vjetër të Qytetit të Kratovës trashëgimi kulturore me rëndësi të veçantë - leximi II.   

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.