Njoftime


E enjte, 16 janar 2014, ora 10:30, Salla e Qeverisë

MBLEDHJA NR. 144 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 15.01.2014) (vazhdim i parë)

...

5. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për mbrojtje të dëshmitarëve - leximi I;
I parashtruar nga: Pavle Trajanov dhe Liljana Popovska;

...

10. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtje shëndetësore - leximi I; 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.