Njoftime

E martë, 16 shtator 2014, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 15 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET 

Propozim i rendit të ditës: 

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për borxhin publik, me procedurë të shkurtuar - leximi II;  

2. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për lojëra të fatit dhe për lojëra argëtuese, me procedurë të shkurtuar - leximi II.  

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.