Njoftime

E hënë, 15 shtator 2014, ora 12:00, Salla e Komisionit Kushtetues 

MBLEDHJA NR. 16 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS  

Propozim i rendit të ditës:  

1. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për shitje të banesave në pronësi shoqërore - leximi I; 

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për privatizim dhe qira të tokës ndërtimore në pronësi shtetërore - leximi I;   

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për koncesione dhe partneritet privat publik - leximi I;   

4. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për organizim territorial të vetëqeverisjes lokale në Republikën e Maqedonisë - leximi I;  

5. Propozim-strategjia për ndryshimin dhe plotësimin e Strategjisë për zhvillim rajonal të Republikës së Maqedonisë 2009-2019.    

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.