Njoftime

E martë, 16 shtator 2014, ora 14:00, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 18 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS 

Propozim i rendit të ditës: 

1. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për Qeverinë e Republikës së Maqedonisë, me procedurë të shkurtuar - leximi II;  

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për borxhin publik, me procedurë të shkurtuar - leximi II;  

3. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për lojëra të fatit dhe për lojëra argëtuese, me procedurë të shkurtuar - leximi II;  

4. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për pagesë të rrogave në Republikën e Maqedonisë, me procedurë të shkurtuar - leximi II; 

5. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për rrogë dhe kompensime tjera të personave të zgjedhur dhe të emëruar në Republikën e Maqedonisë, me procedurë të shkurtuar - leximi II.  


 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.