Njoftime

E mërkurë, 27 gusht 2014, ora 09:30, Salla e Komisionit Kushtetues

MBLEDHJA NR. 3 E KOMISIONIT PËR MUNDËSI TË BARABARTA TË FEMRAVE DHE MESHKUJVE 

Debat publik me temë:  

1. Propozim-ligj për parandalim, pengim dhe mbrojtje nga dhuna në familje - leximi I. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.