Njoftime

E enjte, 11 shtator 2014, ora 11:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 4 E KOMISIONIT PËR BUJQËSI, PYLLTARI DHE EKONOMI TË UJËRAVE 

Propozim i rendit të ditës: 

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për nënprodukte me origjinë shtazore - leximi I;    

2. Propozim-ligj për mbrojtje dhe mirëqenie të kafshëve - leximi I.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.