Njoftime

E mërkurë, 10 shtator 2014, ora 11:30, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 6 E KOMISIONIT PËR ARSIM, SHKENCË DHE SPORT 

Propozim i rendit të ditës: 

1. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për sport - leximi II; 

2. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për arsim të të rriturve - leximi I; 

3. Vendim i Statutit për ndryshimin e Statutit të Universitetit "Shën Cirili dhe Metodi" në Shkup - faza I;   

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.