Njoftime

E hënë, 15 shtator 2014, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski" 

MBLEDHJA NR. 6 E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE  

Propozim i rendit të ditës:  

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për koncesione dhe partneritet privat publik - leximi I.  

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.