Njoftime

E enjte, 11 shtator 2014, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski" 

MBLEDHJA NR. 6 E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

Propozim i rendit të ditës:  

1. Propozim-ligj për rezerva të detyrueshme të naftës - leximi I;  

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për nënprodukte me origjinë shtazore - leximi I;      

3. Propozim-ligj për mbrojtje dhe mirëqenie të kafshëve - leximi I.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.