Njoftime

E mërkurë, 10 shtator 2014, ora 10:00, Salla e Komisionit Kushtetues 

MBLEDHJA NR. 6 E KOMISIONIT PËR SHËNDETËSI  

Propozim i rendit të ditës:  

1. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për inspeksion sanitar dhe shëndetësor - leximi I;   

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për fekondim të ndihmuar biomjekësor - leximi I;    

3. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për shëndet publik - leximi I;  

4. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për ndërprerje të shtatzënisë - leximi I;   

5. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për siguri në furnizimin me gjak - leximi I;  

6. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për studime të mjekësisë dhe përsosjen e vazhdueshme profesionale të doktorëve të mjekësisë - leximi I;   

7. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtje të popullsisë nga sëmundjet ngjitëse - leximi I;  

8. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për marrje dhe transplantim të pjesëve të trupit të njeriut për mjekim - leximi I.  

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.