Njoftime

E hënë, 1 shtator 2014, ora 14:00, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 6 E KOMISIONIT PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Rendi i ditës:  

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, me procedurë të shkurtuar - leximi II;  

2. Raport vjetor për realizimin e programit për punën e Agjencisë së Aviacionit Civil të Republikës së Maqedonisë për vitin 2013.    

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.