Njoftime

E martë, 2 shtator 2014, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 7 E KOMISIONIT PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE 

Propozim i rendit të ditës:  

1. Propozim-ligj për ndryshimin e Kodit penal, me procedurë të shkurtuar - leximi II;   

2. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për nëpunës publikë, me procedurë të shkurtuar - leximi II;  

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për nëpunës shtetërorë, me procedurë të shkurtuar - leximi II.  

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.