Njoftime


E mërkurë, 15 janar 2014, ora 13:00, Salla e Komisionit Kushtetues

MBLEDHJA NR. 75 E KOMISIONIT PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Propozim i rendit të ditës:

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ndërtim - leximi I. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.