Njoftime


E mërkurë, 15 janar 2014, ora 11:00, Salla e Komisionit Kushtetues

MBLEDHJA NR. 76 E KOMISIONIT PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Propozim i rendit të ditës:  

1. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për shërbime postare - leximi I;

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për rrugë publike - leximi I;

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ndërtim - leximi I.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.