Njoftime

E martë, 9 shtator 2014, ora 13:00, Salla e Qeverisë 

MBLEDHJA NR. 8 E KOMISIONIT PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE 

Propozim i rendit të ditës:  

1. Propozim-ligj për parandalim, pengim dhe mbrojtje të dhunës në familje - leximi II.   

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.