Njoftime

E martë, 16 shtator 2014, ora 11:00, Salla e Komisionit Kushtetues 

MBLEDHJA NR. 8 E KOMISIONIT PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIET NDËRMJET BASHKËSIVE 

Propozim i rendit të ditës: 

1. Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për Qeverinë e Republikës së Maqedonisë, me procedurë të shkurtuar - leximi II. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.