Njoftime

E mërkurë, 10 shtator 2014, ora 14:00, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 9 E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE TË ZGJEDHJEVE DHE EMËRIMEVE 

Propozim i rendit të ditës: 

1. Përcaktim i Propozim-vendimit për ndryshimin e Vendimit për zgjedhje të kryetarëve, zëvendëskryetarëve, anëtarëve dhe zëvendësve të tyre të komisioneve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë;  

2. Përcaktim i Propozim-vendimit për shkarkim të anëtarit të Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës; 

3. Të ndryshme.    

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.