Njoftime

E martë, 16 shtator 2014, ora 10:30, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 9 E KOMISIONIT PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE 

Propozim i rendit të ditës: 

1. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për pagesë të rrogave në Republikën e Maqedonisë, me procedurë të shkurtuar - leximi II; 

2. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për rrogë dhe kompensime tjera të personave të zgjedhur dhe të emëruar në Republikën e Maqedonisë, me procedurë të shkurtuar - leximi II.  

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.