Njoftime

E mërkurë, 3 shtator 2014, ora 12:00, Salla 1

SEANCA NR. 12 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË 

(e filluar më 27.8.2014)(vazhdim i tretë) 

Rendi i ditës:   

...

13. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për nëpunës shtetërorë, me procedurë të shkurtuar;  

14. Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për nëpunës publikë, me procedurë të shkurtuar;  

... 

16. Propozim-ligj për ndryshimin e Kodit penal, me procedurë të shkurtuar;  

... 

29. Raport vjetor për revizionet e kryera dhe për punën e Entit Shtetëror për Revizion në vitin 2013;   

30. Raport vjetor për punën e Komisionit Rregullator për Energjetikë të Republikës së Maqedonisë në vitin 2013; 

31. Raport vjetor për realizimin e programit për punën dhe zhvillimin e Agjencisë së Aviacionit Civil të Republikës së Maqedonisë për vitin 2013. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.