Njoftime

E martë, 9 shtator 2014, ora 14:00, Salla 1 

SEANCA NR. 14 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË 

Propozim i rendit të ditës: 

...

1. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për arsim fillor, me procedurë të shkurtuar; 

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për arsim të mesëm, me procedurë të shkurtuar. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.