Njoftime

E hënë, 1 shtator 2014 

VIZITË ZYRTARE E ENDRU SHIR, KRYETAR I DHOMËS PËRFAQËSUESE TË PARLAMENTIT TË KANADASË 


Ora 09:45 - 09:55
- Ceremonia e dhurimit të luleve të freskëta në Përmendoren e heronjve të rënë për Maqedoninë.  


Ora 10:00 - 10:40, Salla e Drugdhendjes 
- Takim me z. Trajko Veljanoski, kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë.  


Ora 10:45 - 11:00, Paradhoma e portreteve 
- Nënshkrim i z. Endru Shir, kryetar i Dhomës Përfaqësuese të Parlamentit të Kanadasë në librin e përshtypjeve.  
Deklaratë për medie 


Ora 11:00 - 11:30, Salla 1 
- Fjalim i z. Endru Shir, kryetar i Dhomës Përfaqësuese të Parlamentit të Kanadasë para deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë.  


Ora 11:40 - 12:25, Salla e Qeverisë
- Takim me z. Aleksandar Nikolloski, kryetar i Grupit Parlamentar të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Kanadasë dhe anëtarët e grupit.  

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.