Kumtime

E premte, 6 shtator 2019

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR „8 SHTATORI“

Më 8 shtator 2019 (e diel), në Sallën e Kristaltë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në orën 11:00, Këshilli për Ndarjen e Çmimit Shtetëror „8 Shtatori“ do të dorëzojë çmime në fushën e sportit për vitin 2019, që u ndahen sportistëve, trajnerëve dhe punonjësve sportivë.

 
a

Na ndiqni në: