Kumtime

E premte, 6 shtator 2019

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA

Me rastin e shënimit të 28 vjetorit të pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, delegacioni i Kuvendit, i përbërë nga deputetët Ilija Nikollovski, Juliana Nikollova, Vesna Damçeska-Ilievska dhe Zeqir Ramçilloviq, më 8 shtator 2019, në ora 10:15, do të vendosë kurorë me lule të freskëta në varrezat e Presidentit Kiro Gligorov dhe Boris Trajkovski në varrezat e Butelit.

 
a

Na ndiqni në: