Kumtime

E premte, 9 mars 2018

Vendosja e luleve të freskëta

Delegacionet e Kuvendit, me rastin e 75-vjetorit nga Holokausti i hebrenjve maqedonas - deportimi i 7.144 hebrenjve në kampin e vdekjes - Treblinka, do të vendosin lule të freskëta: 

E diel, 11 mars 2018

ShkupDelegacioni i Kuvendit i udhëhequr nga znj. Frosina Tashevska Remenski, nënkryetare e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në përbërje: z. Kërsto Jovanovski dhe znj. Vlladanka Aviroviq, do të vendosin lule në 

  • Ora 10:30, në Varrezat e Qytetit Butel - para Përmendores së hebrenjve të deportuar 
  • para Përmendores së dëshmorëve në LNÇ

Manastir 

Delegacioni i Kuvendit i udhëhequr nga z. Talat Xhaferi, Kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në përbërje: znj. Beti Rabaxhievska Naumovska, znj. Keti Smilevska, z. Aleksandar Kiracovski, do të vendos lule në 

  • orën 11:00 para Përmendores së hebrenjve të deportuar nga Manastiri 
  • para Përmendores së heroit të popullit Estreja para Ovadija - Mara
  • Fjalimi i z. Talat Xhaferi, kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë 

Shtip

Delegacioni i Kuvendit në përbërje: znj. Sllavica Shumanska Mitev, z. Trajço Dimkov, z. Nikolla Micevski dhe znj. Bllagica Llasovska do të vendos lule në 

  • Ora 11:15 para Përmendores së hebrenjve të deportuar nga Shtipi 
  • Ora 12:15 në Varrezat e Hebrenjve

E hënë, 12 mars 2018

ShkupDelegacioni i Kuvendit i udhëhequr nga z. Vesel Memedi,  nënkryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në përbërje: znj. Tanja Prentoviq, z. Petar Atanasov, z. Branko Manojllovski, z. Dalibor Bogdanovski, z. Agim Shaqiri, z. Ejup Alimi, znj. Zhaklina Peshevska dhe znj. Nevenka Stamenkovska, do të vendos lule në

  • Ora 8:45-9:10, Muzeu i Qytetit të Shkupit afër Kombinatit të Duhanit - Monopol, Marshi i të gjallëve
  • Ora 10:30, Kombinati i Duhanit - Monopol, para Përmendores së 7.144 hebrenjve maqedonas
 
a

Na ndiqni në: