Kumtime

E premte, 30 korrik 2021

VENDOSJA E LULEVE ME RASTIN E 2 GUSHTIT – DITËS SË REPUBLIKËS

Me rastin e 2 Gushtit - Ditës së Republikës, delegacionet e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 2 gusht 2021 (e hënë) do të vendosin kurora lulesh të freskëta:

  • Delegacioni i Kuvendit, i udhëhequr nga Kryetari Talat Xhaferi, në përbërje: Daniella Nikollova dhe Marija Petrushevska do të vendos kurorë lulesh të freskëta në Shkup

- Ora 09:00 - Përmendorja e Metodija Andonov-Çento, Sheshi "Maqedonia";
- Ora 09:15 - Përmendorja e KAÇKM-së, Parku "Zhena Borec";
- Ora 09:20 - Përmendorja e Nikolla Karevit përpara Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut;                     
                    > intonimi i himnit;                     
                    > fjalimi i Kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi;                     
                    > programi kulturor-artistik

  • Delegacioni i Kuvendit, i udhëhequr nga Goran Misovski, nënkryetar i Kuvendit, në përbërje: Mirosllav Jovanoviq, Lidija Tasevska dhe Brane Petrushevski, do të vendos kurorë lulesh të freskëta në Pelincë:

- Ora 10:00 – Qendra Memoriale KAÇKM 

  • Delegacioni i Kuvendit, i udhëhequr nga Fadil Zendeli, nënkryetar i Kuvendit, në përbërje: Ilija Nikollovski, Ljupço Ballkovski dhe Petar Risteski do të vendos kurorë lulesh të freskëta në Krushevë:

- Ora 11:30 - Varri i Nikolla Karevit;                   
- Ora 12:15 - Përmendorja e Slivës "Tek heronjtë e Slivës";
- Ora 18:00 - "Meçkin Kamen".

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.