Kumtime

E enjte, 11 mars 2021

Vendosja e luleve të freskëta

Me rastin e 78 viteve nga deportimi i 7144 hebrenjve maqedonas në kampin e vdekjes - Treblinka, në emër të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bojan Vasilevski, zëvendëssekretar i përgjithshëm, sot do të vendosë lule në:

• Orën 10:30, Kombinati i Duhanit - Monopoli, para Monumentit të 7144 hebrenjve maqedonas, dhe
• Orën 11:30, Varrezat e Qytetit në Butel, para Monumentit për Hebrenjtë e Deportuar. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.