Agjenda ditore

E hënë, 13 tetor 2014, ora 12:00, Salla e Komisionit Kushtetues 

Mbledhja nr. 4 e Komisionit për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve 

Propozim i rendit të ditës: 

1. Raport i Komisionit Evropian për përparimin e realizuar të Republikës së Maqedonisë për vitin 2014 me përqendrim të posaçëm në pjesën e barazisë gjinore.    

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.