Agjenda ditore

E hënë, 13 tetor 2014, ora 14:00, Salla 1 

Seanca nr. 17 e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë 

(e filluar më 9.10.2014)(vazhdim i parë)

Rendi i ditës:  

... 

9. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për duhan dhe prodhime të duhanit, me procedurë të shkurtuar; 

10. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për energjetikë, me procedurë të shkurtuar;  
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.