Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR EKONOMI

Komisioni për politikë ekonomike dhe zhvillim ka kryetar dhe tetë anëtarë nga radhët e deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë dhe tre anëtarë nga radhët  e punëtorëve shkencorë dhe profesionalë

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

  • sistemi ekonomik, politikën ekonomike dhe zhvillimore;
  • zhvillimin hapësinor dhe rajonal;
  • zhvillimin më të shpejtë të rajoneve ekonomike jo mjaft të zhvilluara, viseve kodrinore-malore dhe kufitare në Republikë;
  • politikën e marrëdhënieve ekonomike me shtetet e huaja;
  • investimet e huaja;
  • politikën investuese dhe ndjekjen e proceseve të ndryshimeve strukturore të ekonomizimit;
  • sistemin i evidentimit dhe statistikës dhe
  • çështje tjera që kanë të bëjnë me politikën ekonomike dhe zhvillimin e Republikës.

Kryetar: STAVREV MILLAN

Anëtarë:

LLAZOV GORANÇO
PEMOV ILIJA
TRAJANOVSKI KOCE
SUGAREVSKI VLLADO
KARANGELEVSKI RADOMIR
BAJRAMI FADIL
TRPOVSKI BORISLLAV
ÇIFLIGANEC VANÇO
GJORGIEV VANÇO

VEJSELI ABDULADI

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.